Jdi na obsah Jdi na menu

Příručka českého chataře

30. 10. 2010

Příručka českého chataře

          aneb psychologické pozadí typického účastníka debat v erotickém prostředí chatu       

    Tato publikace je prakticky úplně první tuzemskou vlaštovkou v oblasti návodů a doporučení pro internetové komunikace, zaměřená speciálně na formu textových zpráv – chat, se zaměřením na sexuální a erotická fóra i konference. Přijde si zde na své prakticky téměř celé spektrum uživatelů, úplný začátečník, ryzí deviant s patologickými sklony i bez nich a pochopitelně pokročilí také nepřijdou zkrátka. Nalezneme zde spoustu užitečných i praktických věcí. Minimálně si osvěžíme či jen mírně doplníme znalosti z tohoto prostředí. Literatura vlastně cíleně aplikuje do praxe poslední vývojové trendy na základě poznatků získaných z výzkumů od předních komunikačních center z celé evropské unie. V několika kapitolách nás autor seznamuje s kroky, potřebnými pro účast v takové diskusi, včetně základů virtuální komunikace. Mimo technické stránky věci tedy provedeme výběr příslušného portálu, kde jsou umístěna nejzajímavější fóra a chatové místnosti, nebo jich je alespoň dostatek.

     Pro vlastní účast na komunikaci se musíme zaregistrovat. Zvolíme si tedy nějakou komunikační přezdívku ( nick ) jež by měla co nejlépe vystihnout náš psychologický profil a současně bychom měli dbát na to, aby si ji pokud možno nikdo nepamatoval, či se alespoň obtížně psala. Účel je prostý, jde o to zůstat za každou cenu anonymní, navíc pro všechny případy si zvolíme další záložní nicky a to nejméně pět ks. Tam kde jsou přezdívky děleny podle pohlaví založíme od každého z nich po uvedené dávce. Ideální doba pro takovou registraci je v průběhu letních prázdnin pro mladší ročníky a u starších je to pak vhodné kombinovat s přesčasy na pracovištích. Vyjímku snad tvoří jen podmínky v provozech složek IZS, kde přeci jen tu a tam není dostatek klidu. Pokud snad vznikne nějaký problém s výběrem naší logace, evropská komise pro internetové diskuse doporučuje pravidlo opaku. V praxi je možno uvést příklad : jsme osoba které se nedaří v životě ani profesi, tak zvesela zvolíme přezdívku Borecjaksvinaajestevevate apod. To platí zejména pro začátečníky. Ti zkušenější provozují své továrny na přezdívky již bez ohledu na roční období a limitované časové úseky. To už ale vyžaduje jistou dávku zkušeností a praxe. Zbývající nicky si založíme do přátel, aby každý viděl že jsme velmi oblíbení.

     Po nezbytné administrativě lze konečně přistoupit ke kýžené zábavě. Vstoupíme tedy poprvé do erotického fóra. Na bonton a žádné hlouposti není čas, ten nám utíká. Prohlédneme si co nás zde může zajímat a prozkoumáme profily ostatních. Prezentujeme se jako již otřelý chatovník. Od autora i obecně z výzkumů vyplývá, že je ideální zjistit kam že jsme to vůbec vlezli, neboť zkratka v názvu místnosti je nám zcela cizí ať již z důvodů nevzdělanosti a nebo jiných. To se velice dobře zamaskuje vyhrkneme-li svůj dotaz souběžně s inzerátem jehož text okamžitě zaujme a navíc tím nic nezkazíme. Přímo skvělé je konkrétně „ reál hned ? “. To každý ocení a uzná že sex jako celek máme v malíčku. Skutečnost že se tam sexuální praxe tísní s naším IQ je navíc dokonale maskována. Pokud se do 10 sekund neozve vhodný protějšek, opakujeme inzerci v takových intervalech, aby se mohly v klidu osmělit i stydlivější povahy. Navíc své chatovací i praktické sexuální zkušenosti ve vztahu k tématu místnosti prokážeme stručnými textovými upoutávkami libovolných měst a obcí na území ČR. Úspěch v takové konferenci či diskusi je prakticky zaručený. Podle celkové nálady v místnosti se můžeme sami pokusit ji pozvednout k lepšímu, nejlépe nějakým veselým sloganem v ideálním případě pak doplněným o vulgarismy. Obecně často používaný veselý slogan podle uvedených průzkumů je v tuzemsku oblíbený „ tak co vy zmrdi ? “. Jeho účinnost je silná a je zařazen do TOP 10 výrazů.

     Speciálně v místnostech věnujících se tomu co neznáme a nebo jiným méně tradičním formám sexu se celkově dobře seznamuje díky naší praxi a tak si zde zvolíme nejlépe submisivní dívku a zaútočíme na náš nový vzkvétající vztah tak, že se jí nabídneme do otroctví, včetně exkrementálních a finančních praktik. Podle její odmítavé reakce je hned jasné že si nás oblíbila a stydí se. Opětovat naše city ji snadno rozhoupeme skrytou, či osobní zprávou ( tzv. šeptem ) obsahující peprné vulgarismy z naší vlastní sexuální praxe, jež navíc obratem hodláme na vyvolené aplikovat. Nevíme li si příliš rady jak milou dostat do erotického transu, sáhneme opět k výzkumům a kategoriím TOP 10. Zde si vybereme náš vlastní citát. Originalitu zaručí například jednoduchá oznamovací věta „ tvrdě tě zmrdám ty kurvo “. Ti schopnější si snadno vhodně doplní další text a různé pikantnosti. Proto, že bychom neměli tlačit na pilu a dát průchod lásce, dopřejeme protějšku time out. Je dobré zachovat si i přes patřičné erotické vzrušení chladnou hlavu a tak se trochu odreagujeme a nezištně uděláme stejnou nabídku i ostatním ženám v místnosti, při čemž neopomeneme na správce místnosti či moderátora bez rozdílu pohlaví. Mezi tím dále komunikujeme s naší vyvolenou. Jsou li u ní stále patrné známky ostychu opět šeptem jí oznámíme že máme webovou kameru, což ji rozpustí jako led. Mimo jiné je v takové fázi zvážit zda nám partnerka netají frigiditu. Pojistíme se oznámením movitého majetku i všem ostatním. Zcela jistý výsledek zaručí veřejné ujištění o tom že před touto kamerou budeme podle požadavků protistrany dělat učiněné show doprovázené psími kusy a dražbou použitého spodního prádla jako hřeb večera. Podle ohlasu ostatních provedeme vyhodnocení našeho prvního úspěšného chatovacího dne a vzhledem k tomu že tam jsou stejně jen samí debilové vykašleme se na ně a odejdeme se převléci do jiné přezdívky z našeho zásobníku. Opakujeme si vše jako před tím a podle okolností doplňujeme o první virtuální zkušenosti. Proto, že před tím jsme se nedozvěděli co je to za zkratku v názvu místnosti, optáme se znovu. Jednou to vyjít musí, navíc stále neovládáme ještě vyhledávače slov. Podle potřeby a jakosti zábavy měníme libovolně nicky a koketujeme s širokou paletou spřízněných duší. Celý proces zábavy a legrace nezabere víc jak půl hodiny času.

     Vzhledem k tomu, že účastník takové diskuse je již dostatečně zkušený, protřelý a má i praxi jak je touto dobou všeobecně známo, navíc disponuje li organizačními schopnostmi a znalostmi témat, doporučuje se postoupit v hierarchii a začít se shánět po nějaké pozici zaručující skutečnou moc. Tam kde jsou funkce dočasných správců a moderátorů je dobré požádat o ustanovení do takové funkce hned při další návštěvě. Pokud stále nejsme jistí v podpatku co se téma a zkratek týká, pokusíme se shromáždit nějaké informace. Těmito pak ohromíme další vybrané partnerky a uzemňujeme zasvěcené. Nyní již odbornou komunikaci vhodně doplňujeme o erotickou inzerci, včetně označení již zmíněných měst a obcí. Současně odborná veřejnost doporučuje si z účastníků bez požadavku autorizace podstatně rozšířit uživatelské portfolio. V místnostech kde je zřejmé použití vázacích prostředků doporučuje autor studium literatury z oblasti Ligy lesní moudrosti, kde jsou prameny potřebných znalostí. Pomineme tak snadno nefunkční a nepraktické orientální dekorační šmodrchanice a bezostyšně všem vysvětlíme účelnost Škotového, Lodního a Prusíkova uzlu, což můžeme pro fajnšmekry doplnit lahůdkou v podobě Liščí smyčky. Všichni naši internetoví kamarádi to ocení a pokud se i skutečně schází, pozvánka nás nemine. Případně se připomeneme, včetně výčtu dosavadních zásluh a o pozvání požádáme.

     S přibývající praxí je nutné založit si vlastní fórum, či místnost, kde se nemusíme s nikým dělit o partnerky a ani zkušenosti. Pro názvy takových projektů platí obecně stejné požadavky jako u přezdívek. Navíc nežádoucí okusí naši moc. Pokud je místnost málo využívaná, nic se neděje a navštívíme naše staré přátele. Pokud se ani po týdnu nedostaví výsledky odpovídající našim požadavkům je dobré přehodnotit situaci a nejlépe provést kompletní přeregistraci přezdívek, opět v dostatečném množství. Tato metoda se podle výzkumů doporučuje min. 1 za půl roku.

     Publikace tak zahrnuje základní univerzální klíč pro radostnou zábavu všech společenských vrstev obyvatelstva. Kapitoly s návody pro skupiny deviantů lze shrnout stručněji, neboť jejich základ je identický s dosavadním textem, jen podle zaměření se vhodně doplňují oděvní součástky a pomůcky pro práci s PC či webovou kamerou, u patologicky stižených jsou to pak spíše inklinace k setkání ideálně na odlehlejší místa kolem tolik omílaných měst a obcí v ČR. Ti zkušenější sami vědí co je pro ně nejlepší pro jejich klid a bezpečí.   

 Baz.ab